Beraber çalıştığı bazı oyuncuların son durumlarıyla ilgili bilgilendirme yapan Macedo, Bruno Fernandes’in Manchester United’da kalacağını söyledi. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen Nuno Mendes’in şu anda dünyanın en iyi sol beklerinden birisi olduğunu kaydetti.

Macedo, Gedson için, “Benfica’dan henüz bir bildirim almadım. Devam edecek mi, yoksa yeniden kiralanacak mı bilmiyorum. Ancak Türkiye’den bazı karmaşık haberler geliyor. Ben oyuncumun Şampiyonlar Ligi’nde oynamasını tercih ederim.” dedi.

Portekiz kulüpleriyle iyi ilişkileri olan Erdal Torunoğulları’nın Benfica ile temas kurduğu biliniyor. Emre Kocadağ’ın da verdiği röportajda, “Şampiyonlar Ligi’nde değerini yeniden bulmasını sağlayabiliriz. Galatasaray’da bu ortamı bulamadı. Ama Beşiktaş bunu yaratabilir.” sözlerini Gedson için kullandığı ortaya çıkmıştı.

Onyekuru’nun parası Halil’e yetmedi

Nijeryalı futbolcunun 4.3 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı alan G.Saray, bu parayı Halil Dervişoğlu’nun bonservisine harcamayı planladı. Ancak Brentford, 10 milyon Euro isteyince görüşmeler tıkandı.

(Fotomaç)