Sarı-Kırmızılı takımın PSV karşısında aldığı hezimet Ghezzal’ın gözünü korkuttu. Geçen hafta Sergen Yalçın’ın “Kalmak istiyorsan şu adamı (Anwar Faddouli) çek” dedikten sonra Cezayirli oyuncu, görüşmeleri danışmanlığını yapan abisi ve menajerlik şirketinin bir yetkilisini bırakmıştı. Ancak 3 yılda yaklaşık 3 milyon euro daha fazla alacak olması Ghezzal’ı Galatasaray’a daha fazla yaklaştırmıştı.

Ghezzal dün gece geç saatlerde bir kez daha Sergen Yalçın’la görüştü. “Bu takımda (Galatasaray) oynayıp, acı çekmek istemiyorum. Beşiktaş’ı seviyorum. Başkan herkesi ikna edebilecek bir teklif getirirse ben de herkesi (ailemi ve menajerimi) ikna edebilirim.” dedi. Konuşma bizzat Yalçın’ın kankası Hakan Korkmaz tarafından tercüme edildi.

Sergen Yalçın ise Faddouli’yi görüşmelerden çeken Ghezzal’a teşekkür etti. Ancak kulübün mali durumunun ortada olduğunu söyledi. Bu rakamın üzerine çıkılmayacağından bahsetti. Kendisinin de feda dediğini anlattı. Beşiktaş’ın kendisine sadece sevgi, keyifli futbol, başarı ve Şampiyonlar Ligi vaat edebileceğini ifade etti.

PAULİNHO PARAYI SEÇTİ

Transfer döneminde adı Galatasaray ile de anılan Brezilyalı oyuncu Paulinho'nun yeni takımı belli oldu. 33 yaşındaki futbolcu, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ahli ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Paulinho, Çin Ligi'nde Guangzhou'daki sözleşmesini Haziran ayının sonunda feshetmişti.

Kaynak: Fotospor