22 yaşındaki santrfor geçtiğimiz aylarda Krasnodar'la sözleşmesini feshederek takımdan ayrılmıştı.

KRASNODAR YÖNETİCİSİ BAHATTİN DEMİRBİLEK ARAYA GİRECEK 

Rus basınındaki habere göre Krasnodar konuyu yargıya taşıdı. Rus ekibinin, tek taraflı sözleşme feshi dolayısıyla Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurduğu bildirildi. Oyuncunun menajerinin, sözleşme feshinin ödenmeyen maaşlardan kaynaklandığını söylediği belirtildi.

BOTHEİM GALATASARAY'A ÇOK YAKIN 

Sözleşmesini feshetmesinin ardından şu an boşta görünen genç forvet için şu aşamada içinde bulunduğu durumdan dolayı başka kulüpler harekete geçmekte temkinli davranıyor. Oyuncunun durumunun ne olacağı beklenmeye başlamış durumda. Galatasaray dışında İngiltere'nin Fulham ve Leeds United ile İskoçya'nın Rangers kulüplerinin de futbolcuyu transfer etmek istediği, durumunu yakından takip ettikleri öğrenildi.

Öte yandan futbolcu da, yeni bir takıma gitmesini mümkün kılacak girişimlere hazırlanıyor. Erik Botheim'in şu aşamada bir kulübe transferini sağlayacak izni almaya çalıştığı değerlendiriliyor. Ancak FIFA'ya başvurarak, geçici transfer sertifikası ile gerekli izni alabileceği belirtiliyor.

GELECEĞİN YILDIZ ADAYI

Bodo Glimt formasıyla 46 maçta 22 gol atıp 10 asist yapan Erik Botheim geleceğin çok önemli yıldızı olarak gösteriliyor. Genç yıldız güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor. Norveçli oyuncu, UEFA Konferans Ligi'nde çıktığı 6 maçta 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Levent Tüzemen: "3 ismin oruç tuttuklarını öğrendim..." Levent Tüzemen: "3 ismin oruç tuttuklarını öğrendim..."

(Şampiy10)