Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu ve futbol takımına ‘yanınızdayım’ mesajı vermek adına soluğu Florya’da aldı.  Trabzonspor maçının ardından Başkan Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi.

Kritik 90 dakika öncesinde Galatasaray futbol takımına 3.5 milyon Euro’luk ödeme yapan ve alacaklarını sıfırlayan Başkan Özbek, Florya’da futbol takımı ve teknik heyete de aynı cümleleri kullandı.

‘G.SARAY’I YİNE BAŞARIYA GÖTÜRECEKSİNİZ’

Türk Telekom Arena Stadı’nda 2-0 sona eren Atletico Madrid maçı sonrasında protestolar ile eleştiriler üzerine duygusal bir reaksiyon gösteren Hamza Hamzaoğlu ve bu tablodan etkilenen sarı kırmızılı futbolculara Başkan Dursun Özbek, “Biz sizin yanınızdayız. Herkes işine baksın. Hiçbir sıkıntı yada sizin başarılı olacağınızdan endişemiz yok. Galatasaray’ı yine bu ekibin ve bu birlikteliğin başarıya götüreceğine eminiz. Bu takımın başkanı olarak ben hepinize çok güveniyorum” dedi.

‘BU TAKIMI YiNE ALKIŞLATACAĞIZ’

Başkan Özbek’e desteği için teşekkür eden Hamza Hoca, “Biz yine çalışıp güzel işler başaracağız” dedi.

Başkan Dursun Özbek’in ayrıca görüştüğü ve kendisine olan bu güven, destek mesajlarının ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise “Bu takımı yine alkışlatacağız inşallah. Biz yine çalışıp başaracağız. Görevimin başındayım.  Desteğiniz için teşekkür ederim” karşılığını verdi.

Özbek, Burak’ın sakatlığı hakkında da bilgi alırken Hamzaoğlu, oyuncularına güvenini ise şu sözlerle dile getirdi:

“Burak önemli bir futbolcumuz. Bir süre aramızda olamayacak. Ancak bizim kadromuzdaki 26 oyuncumuza da güvenimiz tam. Umut, Podolski ve Sinan’a da güveniyorum. Hücum hattında herhangi bir sorun yok.”