Ailesinde annesi hariç herkesin Galatasaraylı olduğunu söyleyen başarılı futbolcu, "Galatasaray'ın 2000'de UEFA Kupası'nı kazandığı zamanı asla unutmayacağım. 9 yaşındaydım. Fenerbahçeli annem dışında bütün ailem aslında Galatasaray taraftarıydı. Her neyse, hepimiz finali izliyorduk ve Arsenal'i penaltılarla yendiğimizde benden 6 yaş büyük amcam İlhan gözyaşlarına boğuldu. Bebek gibi ağlıyordu! (Gülerek). Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığı an, benim en iyi çocukluk anılarımdan biriydi. Kusura bakmayın ama bu UEFA Kupası'ydı." dedi.

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun hayali olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, "UEFA Kupası bu kadar özelken, benim Şampiyonlar Ligi'nin ne anlama geldiğini hayal edebiliyor musunuz? Daha sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya başladığımda bunun benim için ne anlama geldiğini hayal edebiliyor musunuz? Onu kazanmanın benim için ne anlama geldiğini hayal edebiliyor musun? Şampiyonlar Ligi'ni çok istiyorum." ifadelerini kullandı.

GENÇLİĞİMİ FEDA ETTİM

Açıkçası, ailem beni ve erkek kardeşim İlker'i büyütmek için harika şeyler yaptı. Ama o kadar çok çalışıyordum ki, başka hiçbir şey için neredeyse hiç zamanım olmadı. Hayatım sadece okul ve eğitimdi. Arkadaşlarım bir Cuma gecesi dışarı çıktığında, ertesi gün maçım olduğu için evde kalmak zorundaydım. Hayatımda çok şey kaçırdım. Gençliğimi feda ettiğimin farkındayım. Bunu yaparken profesyonel olup olmayacağımı bile bilmiyordum.

Kaynak: Milliyet)