Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un teknik direktörü Jose Morais, önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce yaşadığı sağlık sorunlarını atlattığını ve şu anda kendisini iyi hissettiğini söyleyen Portekizli futbol adamı yeni sezonu beklemeye başladı.
Ülkemizde yaşanan darbe girişimine de değinen Antalyaspor’un hocası bunun artık geride kaldığını ve yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti.

"Neden G.Saray ya da F.Bahçe'nin başına geçmiyorsun"

Jose Morais, büyük takımları çalıştırmayı hedeflediğini belirtirken, “Avrupa’da hep zirveye oynamış bir takım ve çok daha iyi yerlerde olması gerekiyor. Gelecekte bir gün Galatasaray’ı çalıştırmayı isterim. Mourinho ile sürekli konuşuyoruz ve bana neden Galatasaray ya da Fenerbahçe’nin başına geçmiyorsun diye soruyor. Ben de bunun ilerde olabileceğini belirtiyorum” ifadesini kullandı.

RONALDINHO'YA RET

Antalyaspor ile ismi anılan Brezilyalı futbolcu Ronaldinho’ya da değinen Morais, deneyimli futbolcuyu yaşlı bulduğunu ve kadrosunda düşünmediğini açıkladı, “Bana genç futbolcu lazım” dedi.

Daha önce yaşadığı sağlık sorunlarına da değinen Portekizli çalıştırıcı kendisini iyi hissettiğini ve kötü günlerin geride kaldığını söyledi. 50 yaşındaki teknik direktör Antalya’da yaşamaktan mutlu olduğunu belirtirken, ailesinin Portekiz’de olduğunu ve onlarla sık sık konuştuklarını ifade etti. Morais, Eto’o ile ilgili çıkan transfer iddialarına ise yanıt vermek istemedi. (Karar)