Yaşananlar şu şekilde...

Fatih Terim, derbiden sonra kendisini ve takımı kutlamak için soyunma odasına inen Musafa Cengiz’e tepki gösterdi. Terim, başkan’a “Eğer siz spor bakanına ya da TFF Başkanına ‘O tribünü  boşaltmazsanız takımı sahaya çıkarmam’ deseydiniz. Biz bu maçı oynamazdık” diyerek serzenişte bulundu.

Deneyimli teknik adamın Cengiz’le konuşma sırasında, TFF Başanı Nihat Özdemir’e söylediği, "Mustafa Cengiz bana başka, camiaya başka konuşur" sözlerini de hatırlattığı, iki taraf arasındaki muhtemel bir gerginliği ise Albayrak’ın engellediği belirtildi. 

DERBİNİN OYNANMASINI SPOR BAKANI SAĞLADI

Öte yandan edilen küfürler sonrasında tribünde bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in hiç de sessiz kalmadığı ortaya çıktı.

İddialara göre Cengiz’in hem Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a, hem de TFF Başkanı Nihat Özdemir’e rest çektiği bildirildi. Cengiz’in “Tribünlerdeki bu insanlar çıkarılmadan takımımın sahaya çıkmasına izin vermem” diye rest çektiği öğrenildi. Ancak tribünde bulunan Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun devreye girerek, Cengiz’i yatıştırdığı olayın büyümesini engellediği ortaya çıktı.

(Fotomaç)