Levent Nazifoğlu, "Metin beyin listesinde, kıramayacağım eski sporcu arkadaşlardım var. Onların ısrarı nedeniyle giriyorum; normalde seçimlere girme niyetim yoktu" dedi.

"Galatasaray, seçimi iptal olmaz"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Nazifoğlu, "Görünen o ki iki adaylı bir seçim olacak. Bütün kulüplere uygulanan rutin bir araştırma, Galatasaray için de yapılıyor. Işıtan Gün'ün raporuyla ilgili bir araştırma yapılıyor diye duydum. Mali Genel Kurul'la ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 30 Nisan'da seçim yapılır. Ben bir sorun görmüyorum" dedi.

"Bu takımı Torrent kurmadı"

Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri Mario Balotelli'nin 7 yıl önceki Mauro Icardi sözleri

Nazifoğlu, "Bana göre yeni gelecek yönetimin ilk etapta 300 milyon TL getirmek zorunda. Metin başkan bu parayı bulduğunu söylüyor. Allah yardımcımız olsun. Seçilirsek, ben Sportif AŞ'de futboldan tek sorumlu yönetici olacağım. Futbol takımının yönetimi, kurulumu açısından çaba harcayacağız. Şu anda teknik direktörümüz Torrent'in motivasyonunu bozacak bir girişimde bulunmayacağız. Torrent kalan maçlarda başarılı olursa, onunla devam etmek elbette ki bir seçenek. Tamamen oluşturacağımız bütçeye bağlı. 1.5 milyon Euro maaşı, 200 bin Euro şampiyonluk primi, 600 bin Euro yardımcılarının parası, toplum 2.3 Milyon Euro. Tek taraflı fesih durumunda bu para ödenecek. Bu koşullarda kolay karşılanabilir bir para değil. Bu takımı Torrent kurmadı. Bu takıma en az 4 iyi oyuncu almamız gerekir" dedi. 

Galatasaray'da şu ana kadar iki aday çıktı

Galatasaray Kulübünde 30 Nisan'daki seçim için şu ana kadar eski yöneticilerden Metin Öztürk ile eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını açıkladı.

Kulübün eski başkanları Ünal Aysal ile Dursun Özbek, bu dönemde başkanlığa aday olmayacaklarını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpte başkan adaylarının listelerini, 8 Nisan Cuma günü saat 18.00'e kadar divan başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor.

(Ajansspor)