Tüzemen, ligdeki Giresunspor mağlubiyetini yorumladı.

"OTORİTEYE ZARAR VERİR"

"Okan Buruk, Giresun karşısında rakibi çözecek hamleleri yapamadı. Gomis'i oyuna alıp ikili forvete erken döndü. Öncelikle Torreira'yı orta sahaya koyup, Oliveira'yı forvet arkasına monte edebilir. Hem hücumda hem orta sahada G.Saray'ı daha güçlü kılardı."

"OYUNCULAR KOPUK OYNADI"

Skoru elde edememek Okan Hoca'nın gereksiz panik yapmasına ve anlamsız değişikliklere gitmesine neden oldu. Oyuncular kopuk kopuk oynadılar. Özellikle Kerem, bireysel becerisini ön plana çıkarıp takım oyunundan ve yardımlaşma anlayışından uzaklaştı. Çıkması gereken Yunus değil Kerem'di! Okan Hoca kulübedeki tek yetkilidir.

Süleyman Hurma'dan Galatasaray'ı çıldırtan hamle! Bu kez... Süleyman Hurma'dan Galatasaray'ı çıldırtan hamle! Bu kez...

"İLETİŞİMİ KENDİ KURMALI"

"Futbolcularla iletişimi sadece kendisi kurmalıdır. Taktik verirken arkasından yardımcısı İrfan Hoca'nın taktik vermesi hem şık durmuyor hem de oyuncuların kafasını karıştırıyor. Maç esnasında konuşturmaması lazım. Bu görüntü futbolcunun gözünde otoritesine zarar verir. Okan Buruk, kendi vücut dilini kullanarak tek başına futbolcularla iletişim kuracak yeteneğe sahiptir." dedi.

"MERT MÜLDÜR'Ü ÖNERİYORUM"

Galatasaray yönetimine bir şey söyleyeceğim. Defans arkası koşu yapabilen, çizgiye inebilen, içeriye çalım atabilen, kafayı kaldırıp doğru pas atabilen bir kanat oyuncusu bulmazsanız, Onyekuru, Rodrigues ve Bruma’nın iyi hali gibi, kanatları iki oyuncuyla götüremezsiniz. Defansa da Mert Müldür gibi bir adamı almaya çalışın.” ifadelerini kullandı.

(A Spor)