Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın, Fenerbahçe  ile ilgili bir açıklama yapmadığını, sadece çok sevdiği bir sözü paylaştığını, amacının kimseye sataşmak olmadığını söyledi.
 
Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra gazetecilerin  sorularını yanıtlayan Olcan, transferinin ardından GSTV'deki röportajında  söylediği "Aslanların sessiz kaldığı yerde kurtlar kuşlar volta atar. Bilmezler  ki aslan o sessizliği bozarsa kıyamet kopar" şeklindeki açıklamalarına Fenerbahçe  camiasından gelen tepkilerle ilgili olarak, bu sözü herhangi bir takıma gönderme veya eleştiri yapmak için söylemediğini kaydetti.
 
"Fenerbahçe ile ilgili hiçbir açıklama yapmadım. Sadece çok beğendiğim  bir söz vardı onu paylaşmıştım" diyen Olcan, "Bu, başka bir takıma sataşma  değildi. (Tepkiler konusuna) O konulara pek girmeyeceğim. Çünkü ben öyle bir  açıklama yapmadım. Sadece çok beğendiğim bir sözü yazmıştım. Bu, ne başka bir  takıma göndermeydi ne de bir eleştiriydi" şeklinde konuştu.
 
Olcan Adın, ilk hedeflerinin Fenerbahçe ile oynayacakları TFF Süper  Kupa maçını kazanıp, lige en iyi şekilde hazırlanmak olduğunu belirtti.
 
"Hayallerimde Galatasaray'da oynamak vardı" 
 
Olcan Adın, Galatasaray'a transfer olarak hedeflerinden birini  gerçekleştirdiğini belirterek, "Galatasaray'a transfer olduğum için çok mutluyum  ve gururluyum. Hep hayallerimde Galatasaray'da oynamak vardı. Artık çalışma  zamanı. Bir an önce kampa katılıp, takım arkadaşlarımla kaynaşıp yeni sezona  hazırlanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
 
Yeni sezonda 4. yıldızı takacaklarına inandığını vurgulayan Olcan,  "Biz bu sene 4. yıldızı takacağız. Bunu bütün takım arkadaşlarıma, hocama ve  taraftarlarımıza güvenerek söylüyorum. Onların desteğiyle, yardımıyla, moraliyle  biz bu sene 4. yıldızı takacağız" diye konuştu.
 
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'nin, kendisini  dünyaca kanıtlamış bir çalıştırıcı olduğunu, İtalyan teknik adamın takıma çok  katkı sağlayacağına inandığını belirten milli futbolcu, bir an önce takıma  katılıp, Prandelli ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışmak istediğini anlattı.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi ile ilgili olarak yöneltilen bir soru üzerine de  Olcan Adın, şunları söyledi: "Daha önceki takımlarımda da Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunma  fırsatım olmuştu. Ancak süre alamamıştım, UEFA Kupası'nda oynamıştım. Tabii ki Şampiyonlar Ligi ayrı bir heyecan, orada da çok başarılı olacağımıza inanıyorum.  Çünkü Galatasaray dünya çapında bir kulüp ve inanılmaz kalitede oyuncularımız  var. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde olsun Türkiye Ligi'nde olsun çok önemli  başarılara imza atacağız diye düşünüyoruz."