Genoa Teknik Direktörü İtalyan basınına konuştu ve kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam Galatasaray'da yaşadıkları hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.  "GALATASARAY'DA BANA HARİKA PROJELERDEN BAHSETMİŞLERDİ"

Kariyerimde yeni bir başlangıç yapmak istediğimde Foschi bana Galatasaray'dan bahsetti. Galatasaray kulübü bana harika ve yenilikçi projelerden bahsetti. 6 ay sonra anlamadığım bir şekilde beni gönderdiler. Aslında o dönemde sıralamada hep 1 ve 2. arasında gidip geliyorduk dedi

"GENOA'YA TEŞEKKÜR EDERİM"

Prandelli, Suudi Arabistan'da yaşadığı macerayı ise saçmalık olarak değerlendirirken, şu anda Genoa'da kendisini yeniden bulduğunu ve yapmak istediği her şeyi sahaya yansıtma fırsatı bulduğunu söyledi. Prandelli bu fırsat için Genoa yönetimine de teşekkür etti.Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş'ün geleceği merak ediliyordu. Ligin ikinci yarısında daha az süre almaya başlayan Sinan Gümüş'ün takımdan ayrılmayı da düşündüğü iddia ediliyordu. İtalyan Gazeteci Di Marzio'nun iddiasına göre Sinan Gümüş için devrede olan takımlardan birinin de Genoa olduğu öne sürüldü. Haberde Genoa'nın Sinan ile büyük oranda anlaşma sağladığı ve sarı kırmızılı kulüple de görüşeceği belirtildi.

Futbol Arena