Sport 24'ten Yunan Gazeteci Pantelis Diamantopoulos, iki takımın da oyuncuyu istediğini doğruladı.

Diamantopoulos, "Fortounis'i Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte Dubai'den Arap takımları istiyor. Oyuncu da bu ilginin farkında. Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın da ilgisi ciddi ancak henüz Olympiakos'a yapılan bir teklif yok. Kısa süre içinde bir teklif de bekleniyor" bilgisini paylaştı.

2 SEZON ÖNCE FENERBAHÇE'YE GELMEDİ

Yunan oyuncu, 2 sezon önce 4 yıllık yeni sözleşme imzaladıktan sonra Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmediğini söylemişti.

Fortounis, "Yalan söylemeyeceğim, Fenerbahçe'den teklif aldım. Daha önce de çok söyledim, Olympiakos'tan ayrılırsam, çok daha iyi bir takıma gitmek isterim. Burada iyi hissediyorum ve iyi bir birlikteliğimiz var." demişti.

Olympiakos'ta toplam 263 maça çıkan ve orta sahanın her yerinde oynayabilen 27 yaşındaki futbolcu, toplam 79 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

LUİS ABRAM GALATASARAY'IN LİSTESİNDE

Peru'da yayın yapan AmericaTV'de yer alan habere göre Arjantinli gazeteci Lorena Gago, Velez Sarsfield ile sözleşmesi bitecek Luis Abram'ın taliplerinden söz etti.

La Liga'dan Valencia ve Celta Vigo'nun oyuncuyla ilgilendiği belirtilirken bir diğer adayın Galatasaray olduğu vurgulandı.

2018'in Ocak ayında katıldığı Velez'de kontratını tamamlayan 25 yaşındaki stoperin Haziran ayında kesin olarak takımdan ayrılması bekleniyor. Oyuncuyu transfer eden kulüp bonservis ödemeyecek.

Bugüne kadar Peru Milli Takım formasını da 20 kez giyen sol ayaklı stoper Luis Abram, sol bekte de görev yapabiliyor.

(Sporx)