Şardan, Abdürrahim Albayrak’ı yanına aldı. Adnan Polat ve Mustafa Cengiz’in de desteğiyle “atkılıların” tek adayı olarak 19-20 Haziran’da yapılacak seçime girecek. Ayrıca Işın Çelebi’nin de çekilmesi bekleniyor.

Şardan’ın güvencelerinden birisi Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas’ın liselilerin oylarını bölmesi. Ancak asıl güvencesi son 2 yılda kulübe üye yapılan 800 üye.

Mustafa Cengiz döneminde kulübe üye yapılan 800 üyenin işlemleri Yönetim Kurulu'nda onayladı. Giriş ve yıllık aidatlarını yatırdı. Kulübe üye oldular, Sicil Kurulu tarafından Sicil Defterine ve Dernekler Masası’nın bilgi sistemine işlendiler.

1 Mart’ta hazirun listesi yayınlandı. 1 hafta askıda kaldı. Genel kurula katılma hakkına sahip oldular. Aidatlarını yatıran ve haklarında herhangi bir disiplin soruşturması bulunmayan 800 yeni üye 19-20 Haziran’daki seçimde oy verme hakkına sahip. Bu üyelerin Cengiz’in desteklediği Şardan’ın tarafını tutması bekleniyor.

Cengiz'den alternatif plan: 4 teknik direktör adayı

Hafta sonu yasakları kalkmaz ve seçim yapılamazsa yönetim görevine devam edecek. Yeni bir tarih belirlenecek ve Başkan Mustafa Cengiz, hoca bulmak zorunda kalacak.

Zira 20 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu maçına çıkacak olan sarı- kırmızılı takımın 10 Haziran'da hazırlık kampı başlayacak.

Bülent Korkmaz, Hasan Şaş ve Okan Buruk'dan sonra Tugay Kerimoğlu da adaylar arasına eklendi. Seçim tarihine göre Cengiz'in Şampiyonlar Ligi'ne hazırlaması için Kerimoğlu'na teklif götüreceği öğrenildi. 

Kaynak: Fotomaç