Rumen oyuncuyla ilgili yaz döneminde yapılan girişimleri doğrulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Sezon başında istedik ama Parma bırakmadı" derken, genç oyuncudan henüz vazgeçmiş değil.

Fanatik'in haberine göre; özellikle Man'ın son haftalarda Parma'da istediği süreleri alamaması ve hocasıyla sorun yaşaması, Aslan'ın iştahını yeniden kabarttı. Sarı-kırmızılı kulüp, Parma ile Dennis Man transferini bir kez daha görüşmeyi planlıyor.

Milli takımda kıskaç

Sarı-kırmızılı ekibin iki yıldızı Morutan ve Cicaldau da, Romanya Milli Takımı kampında Dennis Man'ı Galatasaray'a transferiyle ilgili olarak sıkıştırıyor. Ancak oyuncu cephesinde herhangi bir sorun bulunmadığı, menacerler vasıtasıyla birçok görüşme yapıldığı, konunun tamamen kulüpler arasında olduğu belirtiliyor. Bu arada listedeki diğer oyuncularla da temasların devam ettiği, gelen haberler arasında.

Mourinho izin verdi: Amadou Diawara

Jose Mourinho, gelecek planları arasında yer almayan Gineli oyuncunun ayrılığına izin verdi.  

Takımdan ayrılma kararı alan yıldız oyuncu için seçenekler arasında Galatasaray da var. 2019 yılında Roma'ya transfer olan Diawara bitmek bilmez enerjisi ve top tekniğiyle fark yaratıyor.

Fatih Terim'in özellikle bu transferi çok istediği ifade edildi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 5 maçta forma şansı bulabildi. Yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi ise 2024 yılında sona eriyor.

(Fanatik)