FUTBOL

Galatasaray'da seçim iptal oldu

Abone Ol

Sarı-Kırmızılı kulüpte 29 Mayıs’ta yapılması planlanan ancak yönetim tarafından iptal edilen seçim, sokağa çıkma kısıtlamasının uzatılması nedeniyle Haziran ayına kaldı. 

İçişleri Bakanlığı’nın açıkladığı yeni genelgede hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı 1 Haziran’a kadar devam edecek. Buna göre Galatasaray, 29 Mayıs’ta başkanlık seçimi yapamayacak. 1 Haziran’da sona erecek sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Galatasaray, Haziran ayında başkanlık seçimi yapabilecek. Salı günü toplanması beklenen yönetim kurulu yeni seçim tarihi olarak 26-27 Haziran ya da 3-4 Temmuz tarihlerini belirleyecek. 3-4 Temmuz’da seçimin yapılmasının ardından yeni başkan 11 Temmuz’da mazbatasını alacak. 20-21 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında takımının başında yeni başkan olarak protokol tribününde yerini alacak.

Fatih Terim'den Mustafa Cengiz'e gönderme: "Bodrum'a gidiyorum, belki ABD yaparım"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçının ardından basın toplantısında da açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, 31 Mayıs itibariyle sözleşmesinin bittiğini ifade ederken "Yarın itibarıyla ailemle Bodrum’a gidiyorum. ABD’ye gidemiyorum vizem yokmuş. Onu da verdim, vize almaya çalışıyorum. Oradan da belki ABD yaparım ama Bodrum’a gidiyorum." sözleriyle kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e gönderme de bulundu.

Kaynak: Fotomaç

Abone Ol