Bazen öyle zamanlar olur ki çok şey söylemek istersiniz, sayfalarca yazmak istersiniz ama yazmak istediğiniz yazıyı yazma girişiminde bulunduğunuzda tıkanır kalırsınız. Çünkü içinizi dökmek istediğiniz çok şey vardır. Zaten moral bozucu şeyler bir hayli fazla. Milli maçı izlemek istiyoruz, saygısızlık duruşlarıyla dünyaya rezil oluyoruz, Bayan basket maçında bile rakip ülke ulusal marşı ıslıklanıyor. Yabancı ülkelerdeki seromonileri kıskanır olduk. Toplumsal haberler ayrı bir sinir bozucu. Biz gelelim Galatasaray’ımıza. Şampiyonluklara, kupalara bağlı kalmanın hiçbir faydası olmadığını görüyoruz. Bir yerde halının altına süpürdüklerimiz karşımıza çıkıyor.

 

 

Çarşamba günü yaşanan gelişme Galatasaray’ın nasıl yönetilemediğini tamamen ortaya koydu. Hiçbir Hoca doğru yapsın veya yanlış yapsın oyuncusu lehine bir açıklama yaptı diye gönderilmez. Aklımızdaki büyük soru işareti de böylece ortadan kalkmış oldu. Demekki Hamza Hamzaoğlu ile devam kararı sene ortasında kötü bir gidişatta gönderebilmek için alınmış. Çünkü sene başında Hamza Hoca başlamasaydı kötü gidişte bütün ihale Dursun Başkan’a çıkacaktı. Tüm kovma planları suya düştü ve geçen hafta yönetimin eline fırsat geçti. Dün Mustafa Denizli ile Başkan’ın yazdan beri görüştüğünü yönetimin birinci ağızlarından TV’de duyduk. Bu süreçteki  konular herkesin malumu ayrıca.

 

Maça değinmek gerekirse  Yönetimi istifaya çağıranlar için ‘’Galatasaray Düşmanı’’demişti Dursun Başkan. Dün son dakikalarda statta 25- 30 bin Galatasaray Düşmanı mı vardı? Galatasaray’ın içinde bulunduğu durum saha içine de tabiki yansıyor. Verilen o komedi penaltıya bile bir reaksiyon veremedik. Herşeye ragmen 3-2 öne geçti Galatasaray 90+2’de. 2 dakika gol yememek lazımken ve 1 değişiklik hakkı varken 1.tercih kimdir yedeklerden? Tabiki Chedjou. İstersen stoper oynat istersen savunmanın önüne koy. Fakat kim girdi? Sabri Sarığlu. Geçen hafta Umut’un sözleşme uzama açıklamasında 1 yıllık opsiyonun geçerli olması için gereken şartların oluştuğu bildirildi. Sabri Sarığlu için yine böyle bir maddenin varlığını biliyoruz. Yani koskoca Galatasaray sözleşme uzatmak için oyuncu sokuyorsa artık pes diyorum. O değişiklikten hemen sonra gol yedik.

 

Galatasaray Tarihi belkide en enteresan dönemlerinden birini yaşıyor. 3 kupa kazanmış futbol takımında şu anki pozisyon buysa günü kurtarmak artık pek işe yaramıyor bu bir gerçek.