EĞLENCELİ YILBAŞI MESAJLARI

Duygularımı ifade etmek için doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorum diyorsanız, sizin için derlediğimiz yılbaşı mesajlarından ve yılbaşı tebriklerinden ilham alabilirsiniz. Sevdikleriniz için en güzel yeni yıl mesajlarını sizler için derledik. İşte en eğlenceli yılbaşı mesajları.

31 Aralık da kinder sürpriz aldım içinden dansöz çıktı. Herkese mutlu yıllar.

Yeni yılın ilk günü umarım en mutlu günün olur. Çünkü önümüzdeki 364 gün boyunca varlığınızı tamamen göz ardı etmeyi düşünüyorum. İyi yıllar!

Seni yeni yıl partisi için bir servet harcamaktan kurtardım. Hemen mail’lerine bak ve online yapacağımız partinin hazırlıklarına hemen başla. Mutlu yıllar!

Yılbaşından beş dakika önce bir pizza sipariş edeceğim ve geldiklerinde bu siparişi bir yıl önce verdiğimi söyleyeceğim. Mutlu yıllar!

Acı ve gözyaşının daha güçlü olmamanıza yardımcı olduğunu söylüyorlar, bu yüzden ben de sana bu sene daha fazla gözyaşı ve acı diliyorum. Böylece geçen yıldan daha güçlü olabilirsin. Mutlu Yıllar!

Artık sana daha fazla başarı dilemek istemiyorum. Zaten birçok şeyi başardın. Bu yıl benim olmalı. Bana mutlu yıllar dile!

SAÇMA YILBAŞI MESAJLARI :)

Minareden atlarım yeni yılını kutlarım.

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum.

Yeni yılınız benim kafam kadar güzel olsun. İyi seneler!

Noel babayı şutlarım yeni yılını kutlarım.

2020 de noel baba arabayı yenilemiş yenisi 50 geyik (az yakıyor).

​​​​​​​İster inanın ister inanmayın ama sizin eski yıl yeni bir yıl doğurdu.