FUTBOL

Herkesi susturdular!

Abone Ol

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Teknik Direktör Igor Tudor'un aldığı kararlar çok eleştiriliyordu.

Bruma, Podolski, Sneijder gibi oyuncuları takımdan yollayan Galatasaray'ın yanlış kararlar verdiği belirtiliyordu. Ancak gönderilen futbolcuların performanslarına bakıldığı zaman yönetim ve teknik ekibin ne kadar isabetli kararlar verdiği ortaya çıktı

Bruma'yı Leipzig'e, Sneijder'i Nice'e, gönderen Sarı-Kırımızlı camia, doğru karar verildiğinin düşüncesinde. Alman ekibinde ilk 11'e girmekte zorlanan Bruma'nın Galatasaray'a döneceği bile konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz gün Nice Teknik Direktörü Lucien Favre ise Sneijder'in 4-4-2 sisteminde yer bulamayacağının da altını çizmişti. 

Defansta köklü değişiklik

Geçtiğimiz sezon özellikle defans hattında problem yaşayan Galatasaray, köklü bir değişikliğe gitti. Bu pozisyonda gönderilen isimlere baktığımız zaman Chedjou ve Semih Kaya'nın halen sakatlığının devam ettiği ve takımlarında düzenli forma şansı bulamadığı biliniyor. Standart Liege'e transfer olan Cavanda ve La Liga ekiplerinden Sevilla forması giyen Fransız sol bek Lionel Carole'de ilk 11'e girmekte zorlanıyor. İspanya Ligi'nde Malaga forması giyen eski futbolcumuz Cenk Gönen'de yediği hatalı goller ile dikkat çekmişti.

Sabri, formayı kaptı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe forması giyen Sabri Sarıoğlu, Tamer Tuna'nın gözüne girmeyi başardı. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu Süper Lig'de takımının 6 maçında da görev aldı ve 1 asist yaptı.

GsGazete.com

Abone Ol