FUTBOL

İngiltere'de Eboue'ye destek eli!

Abone Ol

Boşanma davası açtığı eşi Aurelie, Eboue'nin Londra'da kaldığı evi almak için harekete geçmiş ve mahkeme de onun lehine karar vermişti. Yaklaşık 3 hafta önce evi boşaltması gereken Fildişili oyuncu ise her an polis gelmesinden korktuğu için geceleri korkarak uyuduğunu ve yatmadan bütün eşyaları kapıya yığdığını dile getirmişti. 

Mirror gazetesinin haberine göre Eboue'ye bu konuda hukuki danışmanlık teklif edildi. Ancak hala yeterli parası olmayan Eboue kararı temyize götüremiyor. Boşanmanın kendisini adeta öldürdüğünü söyleyen 34 yaşındaki isim, "İngiltere'deki kanunlardan memnun değilim çünkü çok yanlı. Tanrı'dan bu durumu değiştirmesi için beni kullanmasını istiyorum. Hakime verdiği kararın adil olmadığını söylemeliyim" dedi. 

Eboue'yi üzen durumlardan birisi de sağlık sorunları nedeniyle mahkemeye gelememesine rağmen hakimin kendisini dinlemeden hükmü açıklamış olması. Hastaneden raporlar alınması da durumu değiştirmemiş.Eğitim eksikliğinden dolayı finansal işleri eşine devrettiğini belirten Eboue, ortak mülklerinin hepsini eşine devredecek.

Fildişi Sahili'ndeki dairelerinin iki yıl önce satıldığı beliritldi.Geçtiğimiz günlerde Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Eboue, Galatasaray'ın kendisine U14 takımında yardımcı antrenörlük teklif edileceği iddiaları için açıklamalerda bulunmuştu. 

Ajansspor

Abone Ol