FUTBOL

Joher Rassoul Galatasaray'ın gündeminde

Abone Ol

A Spor'un haberine göre, savunma hattına takviye yapmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Joher Rassoul, stoperin yanı sıra sol bek ve ön libero bölgelerinde de görev yapabiliyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, yakın zamanda Mavi Şimşekler'in kapısını çalacağı bildirildi. Rassoul'un, Akdeniz ekibiyle sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

JOHER RASSOUL KİMDİR?

31 Aralık 1995 doğumlu oyuncu, futbola Anderlecht'te başladı. 2015'te KSC Lokeren'e transfer olan Rassoul, 2019'da Belçika ekibinden bedelsiz şekilde Adana Demirspor'a transfer oldu. Güncel piyasa değeri 950 bin Euro olan 1.87 boyundaki Senegalli futbolcu, TFF 1.Lig'de 67 maça çıktı, 1 gol 4 de asist yaptı.

TERİM NE İSTER O OLUYOR

Alexandru Cicaldau, Patrick van Aanholt ve Sacha Boey transferlerinin Teknik Direktör Fatih Terim'i çok memnun ettiği ortaya çıktı. Söz konusu oyuncuların tecrübeli çalıştırıcının özellikle istediği futbolcular olduğu öğrenildi.

ALIOSKI VE HURTADO İLE ANLAŞILMIŞTI

Edinilen bilgilere göre sarı-kırmızılı yönetim, farklı oyuncularla anlaşma noktasına geldi. Yönetimin yetkilendirdiği ekip Ezgjan Alioski ve Jose Hurtado ile anlaşmıştı. 10 numaraya düşünülen Nicolae Stanciu'ya yapılan teklifin artırılması kararı ise teknik heyete bırakılmıştı. Terim, ağırlığını koydu ve kendi listesi üzerinden transferlerin yapılmasını istedi. Bunun üzerine Burak Elmas ve ekibi Cicaldau, Van Aanholt ve Boey ile anlaştı.

Kaynak: A Spor

Abone Ol