Taraftar ile takım birleşmiş, her dakikası oyundan kopmak mümkün olmayan bir maç ama olmayınca olmuyor işte. Daha fazla gol pozisyonuna girilemez bu seviyede. Sadece ikinci yarının ilk 10- 15 dakikası istemediğimiz gibi geçti. O anlarda bile Feghouli’nin kaçırmanın daha zor olduğu pozisyonu var. İzleyen herkes oyundan çok memnun kaldı. Kağıt üzerinde sonuç da güzel ama sonuçtan memnun kalmak mümkün olmadı. Çok güzel bir gece olması hiç de zor değildi bugün.

Moskova, bize karşı 4-4-2 başladı ve oynadı. Aslında bu bizim için avantajdı. Bizim sürekli hareket eden, zaman zaman pozisyonlarını değiştirebilecek özellikte oyuncularımız var orta sahada. Feghouli sağda başlıyor, Morutan ortada oluyor, ikisi yer değişiyorlar. 4-1-4-1 de oynadık, 4-2-3-1 de oynadık. Pasları doğru attığımız çoğu top, gole dönük atak oldu zaten. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda çok güzel bir dakikada, süper bir gol attık. Kafamızda yazdığımız maç senaryosu, ikinci yarıda farka gitmekti. Rakip, savunmayı önde kurunca neler olduğunu ilk maçta görmüştük.

İkinci yarıyı gerçekten inanılır gibi değildi. Kademe hatasından bir gol yedik, olabilir. Futbolda bunlar var. Böyle maçlarda 1-1’e düşmeden 2’yi bulmak lazım. 1-0 bitirmek çok zor maalesef. 1-1’den sonra öyle goller kaçırdık ki! Sadece Ömer Bayram’ın iki ortasından kaçan iki net pozisyon var. O ortalarda topun kafasına geldiği oyuncular da Mohamed ve Diagne. Halil’e ‘’ vur artık’’ diye bağırıyoruz, vurmuyor. İkiye bir kalıyoruz, Mohamed herhalde ne yaptığını kendisi de bilmiyor. Böyle bir maçtan neredeyse puansız ayrılıyorduk. Kale sahasından golü atamadı rakip. Moskova’nın son anlardaki iki pozisyonunun ikisi de bizim kaçırdığımız gollerin devamı. Barış ve Mohamed maalesef beklenen katkıyı veremediler. Özellikle Barış bu seviye için çok tecrübesiz bir görüntü çizdi. Diagne, Mohamed’ten önce girseydi gidişat ne olurdu? Merak ediyorum açıkçası. Buna rağmen mücadele olarak geri adım atan yoktu. Altı puan geride olmasına rağmen zaman geçiren rakibe de gereken tepki saha içinde gösterildi. Maçtaki tek eksik galibiyet golüydü. Sağlık olsun.