Bu platformda açtığı canlı yayınlarda kullanıcılardan gelen soruları yanıtlayan Karadeniz, en çarpıcı yorumu Galatasaray’ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu için yaptı.

Tecrübeli forvet, Kerem Aktürkoğlu’nu Arda Turan’a benzettiğini ifade ederek, “Kerem de Arda abinin (Turan) hareketlerini görüyorum. Kerem, kendine bu kadar misyon yükleme aslanım. Çok iyi oyuncusun, yeteneklisin ve gençsin. Çok misyon yüklüyorsun kendine, gereksiz hedef oluyorsun. Eğ kafanı önüne, 30 yıl oyna Galatasaray’da.” dedi.

Kerem’in 2 sene sonra tesbih çekmeye başlayacağına inandığını söyleyen Karadeniz, “Bak Erzincan’dan kazıya kazıya geldin. Ama senin 2 sene sonra tesbih çekmeye başlayacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.” ifadelerine yer verdi.

Batuhan Karadeniz son olarak, Galatasaray’ın Semih Kaya ve Uğur Uçar gibi oyuncularla Fatih Terim önderliğinde şampiyon olduğunu, Fatih Terim’in ayrılığından sonraysa genç ve yerli oyuncuların dikiş tutamadığını, hiçbir antrenörün bu oyuncuları değerlendiremediğini sözlerine ilave etti.

KARAGÜMRÜK MAÇINDA 45 DAKİKA SAHADA KALABİLDİ

Kerem Aktürkoğlu'nun kötü performansına 45 dakika dayanabilen teknik direktör Okan Buruk, milli oyuncuyu ikinci yarının başında oyundan aldı. Buruk, milli oyuncunun yerine Barış Alper Yılmaz'ı oyuna soktu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..." Erman Toroğlu: "Galatasaraylı futbolcular çok rahat..."

Bu sezon performansında düşüş yaşayan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray formasıyla 11 resmi maça çıktı ve 768 dakika süre aldı. 24 yaşındaki milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulunabildi.

(Yeni Şafak)