FUTBOL

Marcao, Fiorentina adını duyunca Terim’e gitti

Abone Ol

Hali hazırda 800 bin euro ile G.Saray’ın en az kazanan oyuncularından birisi olan Marcao’nun maaşına zam istediği bildirildi. Brezilyalı oyuncunun Terim’e, “Şu anda en yüksek bonservis bedeli istenen G.Saraylı oyuncu olarak en az kazanan olmak istemiyorum.'' dedi.

MARIANO’NUN HEDEFİ 2 YILLIK DAHA SÖZLEŞME ALMAK

İkinci yarı ile birlikte Galatasaray’da sahada bambaşka bir Mariano var… sambacının formunun yükselmesinde devre arasında kendisini isteyen Brezilya takımlarının sarı-kırmızılıların verdiğinin ancak 5’te 1’ine çıkmasının payı büyük oldu. Aralık ayında Mariano’nun menajeri İstanbul’a davet edilmiş ve Mariano’ya Brezilya’dan takım bulması istenmişti. Ancak Mariano’ya talip olup en yüksek ücreti veren Flamengo bile G:Saray’ın ödediğine yaklaşmıştı. Mariano’nun asıl amacı ise en az 2 yıllık daha sözleşme almak. Terim ise kendisine performansına göre sözleşmeyi düşünme sözü verdi.

ÖMER BAYRAM SEZON BAŞI KAYSERİ’YE GİDİYORDU

Galatasaray’da bu sezon Ömer Bayram fırtınası yaşanıyor. Ancak Ömer geçen sezon az daha Kayserispor’a dönüyordu. Sezon başında 400 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen Ömer Bayram, Muğdat Çelik’le beraber beklentileri karşılayamadığı için Kayserispor yönetimiyle görüştü. Nagatomo’dan sonra Emre Taşdemir’in de arkasında kalan Ömer, eğer Kayserispor’la anlaşılmış olsaydı sezon başında eski takımının yolunu tutacaktı.

Fotomaç

Abone Ol