Demirkol, milli aranın Galatasaray'a yaramadığını ifade etti.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk'un altını oyuyorlar" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk'un altını oyuyorlar"

"Galatasaray hücumu Icardı ile daha iyi"

Mauro Icardi'nin Galatasaray'ın hücum hattına olumlu anlamda etki ettiğini söyleyen Demirkol "Gomis işi bitiriyor tamam ama Icardi olduğunda Galatasaray'ın ön tarafı daha iyi çalışıyor. Icardi çok hareketli, kafa çok iyi çalışıyor. Çok kolay girdi ligin içine. Gomis çok işe yarıyor ama oyununun akıcılığı açısından Icardi daha önemli roller üstlenebiliyor. Galatasaray, Icardi varken daha iyi bir hücum takımı oluyor." dedi.

"Değişiklikler sonrası orta saha gitti"

Yapılan oyuncu değişikliklerinin ardından Galatasaray'ın orta sahada kontrolü tamamen kaybettiği vurgusu yapan tecrübeli gazeteci "Galatasaray değişiklikler sonrası orta sahayı tamamen kaybetti. Sergio Oliveira'nın oyuna girmesi lazımdı biraz daha topu almak için. Çünkü ne yaparsan yap, ne kadar iyi olursan ol toptan daha hızlı olamazsın. Büyük takımsan topa sahip olacaksın." dedi.

"Fatih Terim olsa silerdi"

Lucas Torreira'nın gördüğü sarı kart görüp cezalı duruma düşmesi sonrası kenarda Okan Buruk'un tepkisini yetersiz bulan Demirkol "Torreira'nın sarı kart pozisyonunda Okan Buruk çok sinirlenmedi. Daha fazla tepki göstermesi gerekiyordu. Eğer orada Fatih Terim olsa oyuncuyu silerdi. Oyuncu hiçbir şey olmamış gibi oyundan çıktı." dedi.

"45 gün ara, takımlara yaramamış"

Süper Lig ekiplerinin milli takım arasından iyi dönmediğini düşünen Demirkol "45 gün arada belki teorik çalışmalar yaptırılmıştır takımlara ama herkes performans olarak geri düşmüş. Buna Galatasaray da dahil." dedi.

"Fikstüre aldanmamak lazım"

Galatasaray'ın önümüzdeki haftardaki fikstürü makul olsa da dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Mehmet Demirkol "Fikstüre baktığın zaman Galatasaray için işler yolunda gider gibi duruyor ama İstanbulspor karşısında gördük ki her şey fikstür değil. Son dakikada gol olsa büyük yıkım olurdu." ifadelerini kullandı.