Abdülhamid’in Gustav hakkındaki şüpheleri Selim Paşa’nın onu vurmasıyla artar. Yoksa aradıkları düşman gözleri önündeki Gustav’mıdır? Meçhul düşmana Zülüflü aracılığıyla telgraf çeker. Telgrafa gelecek cevap Gustav’ın beraatı olacaktır. Ama Gustav hastanede, iki oğlu da saraydadır. Telgrafa cevap verecek kimse yoktur. Abdülhamid Gustav’ın düşmanlığını ispat edebilecek midir?

104 bölümü deviren Payitaht, heyecanın zirvede olacağı 104. yeni bölümü ile 17 Ocak akşamı ekranlarda. Payitaht yeni bölümde neler olacak? Payitaht 104. bölüm izle, Payitaht son bölüm izle, Payitaht canlı izle, Payitaht 17 Ocak bölümü izle, Payitaht 104. bölüm fragmanı, Payitaht yeni bölüm izle, Payitaht son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

PAYİTAHT 104. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

PAYİTAHT 103.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdülhamid dünyanın siyasi dengesini bozacak, ticaret yolunu değiştirecek bir hamle başlatır. Bu hamleden çekinen devletler Zalman’ın arkasında birleşir. Zalman Ferdinand’dan Payitaht’ı yakmasını ister. Halil Halid yapılacak eyleme engel olmaya çalışırken Ziya Sami de ondan gizli plan yapar. Zalman ve Vladimir’in vücutlarındaki zehir gittikçe yayılmaktadır. Panzehri alabilmek için Frida’nın peşine düşerler. Frida’nın panzehiri vermek için bir şartı vardır. Babası Karaso zindandan kurtarılmalıdır. Zalman bir yandan Karaso’yu kaçırmaya çalışırken, bir yandan da Zülüflü İsmail’i oyuna sokmak için bir kumpas kurar. Abdülhamid’in sadık paşalarından birini hain çıkarır. Ama bilmediği bir şey vardır. Abdülhamid’in büyük tertibi amacına ulaşmış, nihayet düşmanın izi bulunmuştur.