Futbolseverler şimdiden: "TOD'a nasıl üye olunur, TOD'tan maçlar şifresiz izlenebilir mi, TOD beıN Connect'in yerine geçti mi" gibi sorular aratmaya başladı...

3 AŞAMADA TOD'A NASIL ÜYE OLUNUR?

TOD TV, beIN Connect’in devamı niteliğinde. Mevcut beIN Connect üyeliklerinizle TOD hesabınıza giriş yapabilirsiniz. beIN Connect üyesi değilseniz de üç aşamada TOD üyelik işlemini tamamlayabilirsiniz.

İlk aşamada paket seçimi yapmanız gerekiyor. Spor Toto Süper Lig paketi, eğlence paketi ve spor ekstra paketleri karşınıza çıkacak. Satın almak istediğiniz paketi seçerek ilk adımı geçebilirsiniz.

İkinci adımda kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. TC kimlik numarası, ad, soyad, cep telefonu numarası ve e-mail adresi bilgilerini girdikten sonra son aşamaya geçebilirsiniz.

Son aşamada ise ödeme bilgilerini karşınızda bulacaksınız. Kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra TOD’un eşsiz dünyasına merhaba diyeceksiniz.

SÜPER LİG'İN 15.HAFTA MAÇLARI ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Ertem Şener: "Galatasaray susuyor, Fenerbahçe kavga ediyor" Ertem Şener: "Galatasaray susuyor, Fenerbahçe kavga ediyor"

Kasım ayında hizmet vermeye başlasa da beklenen etkiyi yaratamayan TOD, Süper Lig maçlarıyla ses getirecek işlere imza atmayı hedefliyor. Spor Toto Süper Lig’de 23-25 Aralık tarihleri arasında oynanacak 15’inci hafta maçları TOD’da ücretsiz yayınlanacak.

ÜYELİĞİ 26 ARALIK 23:59'A KADAR İPTAL ETMENİZ GEREKİYOR

TOD’da Spor Toto Süper Lig maçlarını takip etmek için üç adımda üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. 23-25 Aralık tarihleri arasında üyelik oluşturmanızın ardından bu üyeliği 26 Aralık 23.59’a kadar iptal etmeniz gerekecek. Bu şekilde Spor Toto Süper Lig maçlarını kredi kartınızdan çekim yapılmadan izleme şansını yakalayacaksınız.

TOD'a üye olmak için tıklayınız

(GsGazete)