Çukur yeni bölümünde ortalık fena karışıyor. Dizi severlerin yakından takip ettiği Çukur 84. bölüm bugun ekranlara geliyor. Peki 3 sezon 19. yeni bölümde neler yaşanacak? Vartolu ve Yamaç karşılaşması nasıl sonuçlanacak. Selim ve Cumali'ye hangi paketler gelecek? Bu durumu nasıl karşılayacaklar. Gelin Çukur'un yeni bölümüne birlikte göz atalım.

Çukur'un 85. Bölümünde neler olacak?

Vartolu ve Mahsun’un nasıl bir hamlede bulunacağı akıllarda soru işareti yaratırken, yaşanan gelişmeler Çukur’da yepyeni bir oyunun başlamasına sebep olacak.

Selim ve Cumali, Çağatay’dan gelen paketle birlikte dehşete düşecek. İkili, Yamaç’la ilgili iyi bir haber beklerken Çağatay’a karşı kendi yöntemleriyle meydan okumaya devam edecekler. Çağatay’ın yaptığı karşı hamle ise sadece Koçovalıları değil bütün Çukur’u zor durumda bırakacak. Damla, geçmişten gelen hesaplarla yüzleşmek zorunda kalacak. Geçmişle hesaplaşması gereken başka bir isim de Akın olacak. Çukur’dan gelen haberle harekete geçmeye karar veren Karaca, karşısında Azer’i bulacak. Vartolu ve Mahsun’un nasıl bir hamlede bulunacağı akıllarda soru işareti yaratırken, yaşanan gelişmeler Çukur’da yepyeni bir oyunun başlamasına sebep olacak.

Vartolu ve Yamaç'ın karşı karşıya geldiği anlar merakla beklenecek.

Çukur, "Toprak Dede" Hayrettin Karaca'yı unutmadı!

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden TEMA Vakfı’nın Kurucusu Hayrettin Karaca’yı unutmadı.

Üç sezondur hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek hikayesiyle gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle ses getiren ‘Çukur’, bölümleri içerisinde yer alan duvar yazılarıyla izleyicilerinin takdirini topluyor. Show TV’nin fenomen dizisi Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden TEMA Vakfı’nın Kurucusu Hayrettin Karaca’yı unutmadı.

Çukur ekibi, 97 yaşında hayata veda eden Karaca'yı anlamlı bir duvar yazısıyla andı. Hayrettin Karaca’nın resmi üzerine “Emanetin emanetimizdir. Huzur içinde uyu Toprak Dede” duvar yazısıyla mesaj gönderen Çukur dizisi, bu anlamlı sahnesiyle izleyenlerden tam not aldı.

Çukur, yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!