Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının açıklanmasına sayılı günler kaldı. 2020 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?. Tercih yapan binlerce engelli vatandaş atama bekliyor. Sonuçlar için sayılı günler. Tam tarih verilmemesi sebebiyle "EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna sık sık cevap aranıyor.

2020 EKPSS TERCİHLER SONUÇLARI AÇIKLANDI MI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

EKPSS sonuçları hakkında ÖSYM'den yapılmış bir açıklama henüz yok. Geçen yıl sonuçların açıklanması 25 gün sürmüştü. Bu süre göze alındığında EKPSS sonuçların 17-18 Ocak'ta açıklanması bekleniyor.

2020 YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

EKPSS SONUÇLARINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Kurumlar yerleştirme bilgilerini, elektronik ortamda mevcut erişim şifreleri ile edineceklerdir. Bu amaçla internet erişim şifresi edinmemiş kurumların, ÖSYM Çağrı Merkezinden (444 67 96) erişim şifresi edinmeleri gerekmektedir. Bir kadroya yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.