Yapılan düzenlemeye göre; 14 Nisan’a kadar tutuklu ve acil işler haricindeki duruşmalar ertelenecek. Bu tarihe kadar olan duruşmalara ilişkin verilecek yeni tarihler taraflara tebliğ edilecek.Tutuklu olan dosyalarda da sanık veya şüpheliler adliyeye getirilmeden, cezaevinden SEGBİS yöntemiyle mahkeme salonuna bağlantı yapacak.

Otomobilde bile koronavirüs önlemi 

İstanbul'da trafikte seyir halinde olan iki genç koronavirüsten korunmak için tulum, maske ve gözlük kullandı. Araçla seyir halindeyken görüntülerini çeken DHA kamerasına gülümsemeyi ve selam vermeyi ihmal etmedi. 

Türkiye'de koronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından vatandaşların tedbirleri arttı. İstanbul'da vatandaşların bazıları maskeli önlem alırken, kolonya ve dezenfektan kullanımında da artış görüldü. Koronavirüs karşı alınan korunma yöntemleri ilginç görüntüleri de beraberinde getirdi. Trafikte seyir halindeki otomobilin içinde iki genç koronavirüsten korunmak için tulum, maske ve gözlük taktı.

Koronavirüsten korunmak için böyle bir yöntem seçtiklerini söyleyen gençler kendilerini çeken DHA kamerasına selam vermeyi ve gülümsemeyi ihmal etmedi. 

SÖZCÜ - Can ÖZÇELİK