Sevgili, yaşamayı anlamlı kılan, güzel duyguların vücut bulmuş hali… Sevgili, aşkın en somut hali… Birlikte geçirilen vakitlerin her zaman son derece anlamlı olması ve her koşulda güzel duygularla birlik olunması sevgiliyi dünyanın en özel varlığı kılıyor. Sevmek ve sevilmek şu dünyada yaşamaya değer en kıymetli duygularken bu duygulara karşılık bulmak ve güzel bir birliktelik yaşamak da insanı çok mutlu ediyor. Bütün günlerin birlikte geçmesi arzulanıyor, acısıyla tatlısıyla her koşulda kayda değer anılar biriktiriliyor.

Diğer yarım, sevgilim. Senden uzakta girdiğim yeni yıla, yanımda kaldığın sabahlarla uyanmak istiyorum. Senden uzakta başladığım seneyi, yanında sonlandırmak istiyorum. Senden ayrı soldurduğum çiçeği, yanında büyütmek istiyorum. Seni seviyorum hayatımın anlamı. Mutlu yıllar.

Canıma can katan sevgilim, mutluluk sebebim. Yeni seneye iyi ki varsın diyerek Her anımda yanımda olduğun için duyduğum minneti öyle derinden hissediyorum ki, her saniyemde göğe bakıp şükrediyorum. Seni düşündüğüm sene, seni yaşayarak sonlansın. Seni çok seviyorum.

Gözlerime baktığın her an eriyorum. Lütfen bunu yeni yılda daha sık yap. Mutlu yıllar aşkım! 

Aklımda ismin, gözlerimde yüzünle bu yeni yılda da seni anıyorum. Bir yıl daha adını anarak, ismini bularak geçti. Bana bu yıl yaşattığın duyguların tarifi yok sevgilim. Her saniyemde imzanın olacağı bir yıl olsun. Mutlu yıllar.

Aşkım, senin varlığına alıştım ve buna seneye de ihtiyacım var. Mutlu yıllar!

Aşkın büyülü ve beni tamamlıyor. Beni yeni yılda da sevmeye devam et. Yeni yılın kutlu olsun!

Birlikte adımızı yan yana yazacağımız, her anımızda göz göze bakacağımız, nefes alırken diz dize duracağımız bir yıl olsun. Seni seviyorum her şeyim. Mutlu yıllar!

Dünya yeni bir başlangıç yaptığında, aşkımızı tekrar kutlayalım ve eğlence dolu bir yeni yıl geçirelim!

Yeni yıl yeni hayaller getirir, benim tek hayalim ise seninle beraber olmak. Yeni yılın kutlu olsun aşkım!

Yanımda olmadığın zamanın boşa geçtiğini düşündüm hep. Yan yana olmadığımız anlarda içim sızlar bu yüzden. Şimdi tüm aşıklar, sevdiklerinin gözlerinin içinde kendi yansımalarını görürken, ben senin kokuna bile hasret kaldım. Bu gece gördüğün her yıldız için seni seviyorum diyorum sevgilim. Bu gece, gireceğimiz en güzel yılın başlangıcı olsun. Mutlu yıllar!