FUTBOL

Sivasspor Alanyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda...

Abone Ol

4 haftalık kötü giden Sivasspor, Alanyaspor'u ağırlayacak. Süper Lig'in ilk yarısını 4 puan farkla lider kapatan Demir Grup Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da son 16 turuna kalmıştı. Rıza Çalımbay'ın ekibine 2020 uğurlu gelmedi. Sivasspor yeni yılda oynadığı 9 maçta sadece iki galibiyet alabildi ve tüm unvanlarını yitirdi. Sivasspor 21 günde tepetaklak oldu.

Beşiktaş maçında sonra galibiyeti yok

Sivasspor, 2020 yılının ilk resmi maçında Yeni Malatyaspor'u evinde 4-0 yenip sükseli gidişi devam ettirmişti. Rıza Çalımbay'ın ekibi ardından Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek büyük yankı uyandırdı ama sonrasında oldukça kötü bir performansa imza attı.

Sivasspor Alanyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda...

21 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumunda oynanacak maçı Bein Sports naklen yayınlayacak.

Son 7 maçı kazanamadı

Sivasspor daha sonra kupada Yeni Malatyaspor'a 2-1 kaybetmesine rağmen turu geçen taraf oldu. Ligde sahasında Rizespor ile 1-1 berabere kalan ve avantaj yitiren Sivasspor, ardından Gaziantep FK deplasmanında 5-1 kaybedip yenilmezlik serisini yitirdi. Başakşehir karşısında evinde 1-1 berabere kalıp puan farkı avantajını da yitirdi. Sivasspor son olarak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final serisinde Antalyaspor ile 0-0 ve 1-1'lik skorlar sonucu elenen taraf oldu. Sivasspor deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 kaybetti ve liderlik ile birlikte ilk 3 sırayı da kaybetti.

Süper Lig'de 7 maçlık yenilmezlik serisi dün oynadığı Gençlerbirliği maçıyla sona eren Aytemiz Alanyaspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor maçından puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Abone Ol